תמיד רציתם לדעת איך מכינים אוזני המן מושלמות שלא נפתחות עם מלית שלא גולשת באפייה? קבלו מגוון טיפים להכנת אוזני המן עם כל הדגשים שיצא לכם מעולה בכל פעם.
אוזני המן ביתיות תקינות - מלית בכמות נדיבה אבל לא יותר מידי, בצק מוצלח שעובד קצרות, חום תנור מדויק.
בעיה 1: אוזני המן שרופות
שני דברים יכולים להביא את המאפה למצב זה - אפייה ארוכה מדי או חום תנור גבוה מדי. אם אתם רואים שהאוזניים מתחילות להשחים - הנמיכו את חום התנור.
בעיה 2: מלית גולשת
אם מגזימים עם כמות המלית זה מה שקורה: המלית מתפשטת ומבעבעת בתנור ופשוט גולשת החוצה מהבצק והורסת את צורתו. המילוי שגלש החוצה מתייבש ונחרך. לא טעים.
בעיה 3: אוזניים מעוותות וגדולות
אם כתוב במתכון “קמח” - הכוונה לקמח רגיל ולא לקמח תופח. החלפה לקמח תופח תפיק אוזניים מעוותות, נפוחות ולא אסתטיות.
תגובות (0)