בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים

מתכון והסברים מפורטים איך מכינים בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים. אם אתם בעניין של פיצות ופוקצ'ות, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
מתכון והסברים מפורטים איך מכינים בצק שמרים בסיסי למאפים שטוחים. אם אתם בעניין של פיצות ופוקצ'ות, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מאפים מלוחים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הכדורים, כדי לא להוציא את האוויר מהבצק.
  4. משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות, ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות. ממשיכים לפי הוראות המתכונים הבאים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    נתי

    באחד ממתכוני בצק השמרים בספר חצי חצי (לחמניות סנדוויץ) יש גם שמרים וגם אבקת אפיה. מה התפקיד של כל אחד מהם בבצק? למה יש צורך גם באבקת האפיה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי נתי, השילוב של שניהם יוצרים מאפים תפוחים יותר

    Avatar
    מור

    מתכון קבוע אצלי. קל וטעים , תודה

קטגוריות