פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה
קבלו מתכון משגע של פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה - מאפה מלוח על בסיס מעין בצק פריך שמכינים כמו פיצה מושחתת עם תוספות
קבלו מתכון משגע של פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה - מאפה מלוח על בסיס מעין בצק פריך שמכינים כמו פיצה מושחתת עם תוספות
- קרין גורן
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
בצק שיחוק של השף הצמוד, שניסה בכלל להמציא בצק פריך דיאטטי ויצא לו בצק פיצה מושלם. הפיצה שלנו -פיצה “גורן” – ממולאת גבינה גם בשוליים.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
- מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
- מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
- מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
- אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
- חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
- מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
- מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
- מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
- אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
- חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
אם אין לי תבנית מיוחדת לפיצה, במה כדאי להשתמש?
אפשר להכין בכל תבנית. גם בתבנית של התנור. בהצלחה(:
אחלה מתכון. כבר הופך לקבוע אצלי. גם נסיתי להקפיא חלק והצליח. הבצק המופשר היה נהדר.