-
מרכיבים5
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
למרות המשחקים הגיאומטריים, העוגה הזו לא באמת מסובכת להכנה. היא פשוט עוגת ביסקוויטים טעימה מאוד (בזכות ממרח קרמל בקרם וגם בציפוי), שלא דורשת תנור או אפילו תבנית (כי מרכיבים אותה על מגש). אני רק ממליצה בחום לצפות בסרטון ולראות את כל השלבים בעיניים לפני תחילת העבודה… רוצים להכין את העוגה דווקא בגרסת פרווה/ טבעונית? החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס.
מרכיבים 5 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 צנצנת ממרח לוטוס
-
1חבילה או 250 גרם פתי בר שוקולד
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות, וכוס ממרח לוטוס לציפוי).
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומרססים בשמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים במחצית הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה כמודגם בסרטון (מכניסים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע). עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה רשת (את משטח העבודה שמתחת כדאי לרפד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים).
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות למגש. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, אינסטנט פודינג ו-2 כפות ממרח לוטוס לקרם רך (שימו לב: שומרים כוס חלב לטבילת העוגיות, וכוס ממרח לוטוס לציפוי).
- מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומרססים בשמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים במחצית הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
- סוגרים לפירמידה כמודגם בסרטון (מכניסים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע). עוטפים ומקפיאים שעתיים.
- מחממים במיקרוגל ממרח לוטוס. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה רשת (את משטח העבודה שמתחת כדאי לרפד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים).
- מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות למגש. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)