-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 חלבונים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100-120מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
- בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
- מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
- מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
- משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
- אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
- מצננים ואורזים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-100-120מעלות.
- במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף לבן מבריק וקרמי (אבל עדיין לא יבש וחזק. שימו לב שאתם לא מקציפים יותר מ-5 דקות…).
- בינתיים ממיסים שוקולד מריר ומעבירים לשקית זילוף.
- מורחים את הקצף למלבן בעובי 1 ס”מ על גב של תבנית אפייה נקייה.
- מזלפים פסי שוקולד דקיקים במרווחים של 4-3 ס”מ לרוחב המרנג.
- משמנים גב של כף בתרסיס שמן. יוצרים עוגייה בעזרת הכף ההפוכה, שגוררים לאט לאורך המשטח (מרנג עם פסים של שוקולד ייאסף על גב הכף).מסירים את העוגייה מהכף בעזרת כף נוספת/סכין/פלטה, משומנים בתרסיס שמן, לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולות ליצירת יתר העוגיות.
- אופים כ- 3 שעות, לייבוש.
- מצננים ואורזים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)