סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה

קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
קינוחי פרווה
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ

משקה


אופן הכנה

  1. מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
  2. מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
  3. מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.

הערות

  • משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות