סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
קבלו מתכון משודרג של סלט פירות וקרחוני ג`לי בשמפניה - גם שמפניה קרה, גם פירות טריים וגם יהלומי ג'לי- קינוח שהוא חגיגה של מצב רוח טוב
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
- מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.
אופן הכנה
- מכינים את הג’לי: מכינים את הג’לי עם קצת פחות מים מההמלצה על האריזה ויוצקים לתבניות סיליקון בצורות שונות. מניחים להתייצבות על השיש ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הפירות והסירופ: שמים את הפירות החתוכים בקערת הגשה גדולה ושקופה.
- מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר. מבשלים 5 דקות, על אש נמוכה. אם רוצים, מוסיפים וניל או עלי נענע. מצננים את הסירופ, מוזגים לקערת הפירות ושומרים את הקערה במקרר עד ההגשה.
- מגישים: פותחים בקבוק שמפניה קרה מאוד ויוצקים לקערה עם הפירות והסירופ. חותכים את הג’לי למעוינים קטנים ומפזרים מעל. מגישים בקערה הגדולה ומוזגים לכוסות בעזרת מצקת.
הערות
- משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.
הערות
- משתמשים בפירות עונה חתוכים. למשל: כדורי מלון, פירות יער טריים שלמים, פרוסות נקטרינות, חצאי ענבים, רבעי תאנים ועוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)