טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון
רוצים לדעת איך ממחזרים מאפים ישנים, למשל קרואסונים? מכינים טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון. כמה דקות ספורות, והשחיתות הזו מוכנה
רוצים לדעת איך ממחזרים מאפים ישנים, למשל קרואסונים? מכינים טוסט מושחת של שוקולד ובננות בקרואסון. כמה דקות ספורות, והשחיתות הזו מוכנה
- קרין גורן
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס מים
-
20 גרם שוקולד חלב
-
1/2 בננה בינונית
אופן הכנה
- מכינים סירופ סוכר: שמים סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות נוספות.
- חותכים בננה לפרוסות. קוצצים דק שוקולד חלב.
- מרכיבים טוסט: מרטיבים את פנים הקרואסון במעט סירופ סוכר, מורחים נוטלה ומפזרים שוקולד בנדיבות. מסדרים מעל פרוסות בננה.
- סוגרים בחזרה וקולים בטוסטר לחיצה.
- מגישים חם עם סירופ מייפל מעל.
אופן הכנה
- מכינים סירופ סוכר: שמים סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות נוספות.
- חותכים בננה לפרוסות. קוצצים דק שוקולד חלב.
- מרכיבים טוסט: מרטיבים את פנים הקרואסון במעט סירופ סוכר, מורחים נוטלה ומפזרים שוקולד בנדיבות. מסדרים מעל פרוסות בננה.
- סוגרים בחזרה וקולים בטוסטר לחיצה.
- מגישים חם עם סירופ מייפל מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)