בראוניז אישיים בציפוי מושחת
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
בראוניז אישיים בציפוי מושחת זה בראוניז מוכרים ואהובים, פשוטים להכנה, שאופים בתבנית שקעים בתוך מנז'ט ומקשטים במגוון תוספות מושחתות במיוחד
- קרין גורן
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי מושחת
-
1 כוס מיני מרשמלו
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
-
12 סוכריות טופי קרמל רכות בינוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
- אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
- מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
- מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל. מערבבים פנימה סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח ומלח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה ללא גושים.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים מרופדת במנז’טים - רק עד 2/3 מגובה המנז’ט.
- אופים 10 דקות, עד שהבראוניז סדוקים, תפוחים ועדיין רכים מאוד.
- מוציאים מהתנור, מניחים כפית ממרח שוקולד מעל כל מאפה, ומפזרים מעל את התוספות בנדיבות.
- מזלפים מעל מייפל ומחזירים לתנור ל-3 דקות (עד שהמרשמלו תפוח ומתחיל להזהיב, והשוקולד והטופי נמסים). מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (9)
הי אם אני רוצה לעשות את בראוניז פרווה מה לשים במקום החמאה?
אפשר לנסות נטורינה קוקוס :)) בהצלחה!
היי, בדרך כלל מאוד מרוצה מהמתכונים שלך. כתוב שאמור לצאת 18 יחידות. לקחתי תבניות מאד קטנות ויצא לי 9 במקום 18!! מקווה שלפחות יהיה טעים זה בתנור
זה כנראה קשור להבדלי הגודל בין התבנית שלך למנז’טים קטנים. מקווה שהיה טעים 🙂