-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1קובייה או 50 גרם שמרים טריים
-
2 כפות דבש
-
2 כפות מלח דק
-
2 1/2כוסות או 600 מ"ל מים פושרים
מלית
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה לשים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר גם בידיים) עד לקבלת בצק חלק ומבריק (בערך 10 דקות בידיים, 7-8 דקות במיקסר).
- משמנים את הבצק בספריי שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לו לתפוח עד להכפלת הנפח.
- מרדדים את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 1 ס”מ.
- מורחים פסטו על הבצק ומפזרים גבינה מגוררת. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מניחים את הפרוסות על תבנית עם נייר אפיה מקומח עם רווחים קטנים בין הפרוסות.
- מניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים עד להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)