-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
ההורים שלי קוראים לעוגה הזו “עוגה יבשה” אבל היא בכלל לא כזאת. הם מתכוונים לומר שהיא פשוטה כזאת, בלי יותר מדי יומרות, אבל אי אפשר להפסיק ליישר אותה.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
- מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
- מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
- מגישים עם כוס תה נענע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם של קרם.
- מוסיפים סוכר וניל וביצים, אחת אחרי השנייה.
- מוסיפים מחצית מהקמח ומעבדים, מוסיפים את הגבינה ומעבדים, ואז את יתרת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 45 דקות עד להזהבה.
- מגישים עם כוס תה נענע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (19)
כמה זמן העוגה נשמרת? צריכה להיות בקירור? תודה!
בטמפ’ החדר למשך מספר ימים.