-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרנג
-
4 חלבונים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כף קורנפלור
-
2 כפיות חומץ 5%
-
50 גרם שוקולד מריר
מלית
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/4 כוס סוכר לבן
הגשה
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
אופן הכנה
- מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
- מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
- מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
- מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
- אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
- מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (69)
עדיף להכין מרנג שויצרי. תורם ליציבות המרנג וגם מעלים את גרגירי הסוכר שנמסים בבישול החלבונים
התערובת יצאה נוזלית, מה עושים?
הי מאיה. אם מדובר על התערובת של המרנג, כנראה שצריך להקציף אותו עוד זמן.