-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
- עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.
גרמקנודל - הכופתאה האוסטרית שמשגעת את מאסטר שף
לא רק לנסיכות - פנקייקס ורודים עם סלק
רות סירקיס היא הגדולה מכולם! פנקייק של ילדים מבשלים
במקום פנקייק - מאפינס בננה ומייפל לשבת בבוקר
מתכון של בריאות - פנקייק שיבולת שועל ובננה
פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה
לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ
אופן הכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים תפוחים וסוכר ומערבבים על אש גבוהה 10 דקות עד שהתפוחים מתרככים ומשחימים. מסננים ומצננים מעט.
- בקערה טורפים ביצים עם חלב, חמאה מומסת וסוכר.
- בקערה נפרדת: מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח, יוצרים גומה בתערובת הקמח ומוזגים לתוכה את הנוזלים. טורפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים פנימה את התפוחים. מחממים מחבת ומרססים בספריי שמן. מוזגים 2 כפות מהבלילה לכל פנקייק. מטגנים על להבה בינונית, עד שמופיעות בועות על פני השטח. הופכים ומטגנים עוד חצי דקה.
- עורמים את הפנקייקס החמים בצלחת ומגישים מיד, עם סירופ מייפל.
גרמקנודל - הכופתאה האוסטרית שמשגעת את מאסטר שף
לא רק לנסיכות - פנקייקס ורודים עם סלק
רות סירקיס היא הגדולה מכולם! פנקייק של ילדים מבשלים
במקום פנקייק - מאפינס בננה ומייפל לשבת בבוקר
מתכון של בריאות - פנקייק שיבולת שועל ובננה
פנקייק בננה: מתכון ב- 10 דקות הכנה
לביבות גבינה 4X4 - מאבות המזון של כל ילד קיבוץ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)