-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
קאפקייקס כולנו מכירים – עוגות אישיות עם קרם וקישוטים, שאוכלים בידיים. כיף גדול. פבלובה – כולנו מכירים ואוהבים גם כן – מרנג קצפיות מתוק ושביר, עם קצפת ותותים. כיף וטעים. החלטתי לשלב את שני המתוקים שאני כל כך אוהבת לקינוח אחד: “קאפקייקס” מפבלובה עם קצפת ותותים. תוספת החומץ והקורנפלור הופכת את המרנג לרך במיוחד במרכז, במרקם שמזכיר מרשמלו (מי שמעדיף את המרנג פריך גם מבפנים, יכול לוותר על שניהם).
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
- ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
- אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
- מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
- ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
- אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
- מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.
הערות
- הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
- אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
הערות
- הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
- אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
על איזה מצב צריך לשים את התנור
מומלץ לאפות בתוכנית טורבו. בהצלחה!