-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
השף הצמוד שלי וגם אחותי – שני הטועמים הכי קשוחים שלי, פסקו פה אחד שזה אחד המתכונים הכי טובים שלי. לא נראה לי שתתווכחו איתם. ולי – סתם כיף לפתוח את היום איתם – גם קל להכין וגם, עם התבנית חלוקה שלי, קל לקחת מנה אחת ודי (נו טוב, ועוד אחת ודי…).
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח לבן
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
120גרם או 1/2 כוס סוכר חום כהה
-
300 גרם חמאה רכה
-
6 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1 כף קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בידיים מפוררים קמח, סוכר לבן וחום וחמאה לפירורים.
- קולפים תפוחים, חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה. מערבבים פנימה קינמון וכוס אחת מהפירורים.
- משטחים מחצית מהפירורים שנותרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ואופים כ-20 דקות, להזהבה קלה.
- משטחים את התפוחים מעל הבסיס האפוי. מפזרים מעל את הפירורים שנותרו. משמנים את החלק שמחלק לריבועים ולוחצים אותו פנימה. מחזירים לאפייה ב-170 מעלות כ-45 דקות, להזהבה.
- מצננים ופורסים לריבועים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בידיים מפוררים קמח, סוכר לבן וחום וחמאה לפירורים.
- קולפים תפוחים, חותכים לקוביות קטנות ושמים בקערה. מערבבים פנימה קינמון וכוס אחת מהפירורים.
- משטחים מחצית מהפירורים שנותרו בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת ואופים כ-20 דקות, להזהבה קלה.
- משטחים את התפוחים מעל הבסיס האפוי. מפזרים מעל את הפירורים שנותרו. משמנים את החלק שמחלק לריבועים ולוחצים אותו פנימה. מחזירים לאפייה ב-170 מעלות כ-45 דקות, להזהבה.
- מצננים ופורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (112)
טובה בהקפאה?
הי אילה. כן, אפשר להקפיא