וופל בלגי בצורת צוללות שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
- קרין גורן
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
- בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
- מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
- משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
- נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
- בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
- מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
- משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
- נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.
הערות
- אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
הערות
- אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
האם אפשר להחליף את החלב במים?
היי אמונה, למתכון פרווה אפשר להשתמש בחלב סויה
הכנתי ויצא שלמות!
איזה כיף! כל הכבוד (: