-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2כוסות או 480 מ"ל חלב 3%
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 חבילה פתי בר שוקולד
-
1 כוס ממרח לוטוס
אופן הכנה
- משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
- הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.
אופן הכנה
- משמנים את התבנית קלות בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס של החלב (שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות), האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. משטחים את רוב הקצפת בתבנית.
- טובלים כל עוגייה טבילה קצרה בחלב ומעמידים בתוך הקרם בטורים לאורך התבנית.
- מורחים מעל את שארית הקרם, לכיסוי. מניילנים ומקפיאים להתקשות במשך 4 שעות לפחות.
- הופכים את העוגה הקפואה על צלחת הגשה ומסירים את התבנית.
- מחממים במיקרוגל את שארית הממרח עד שהוא ממש נוזלי ומוזגים על העוגה לציפוי. מפשירים במקרר כשעה ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
זה אפשרי לא להפוך את העוגה ואז למרוח?
כן, אפשרי
שלום האם ניתן לעשות פרווה?
כן. קצפת צמחית במקום השמנת וחלב צמחי במקום חלב רגיל