-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינת שמנת 30%
-
3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן
אופן הכנה
- משמנים קלות את התבנית.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
- מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
אופן הכנה
- משמנים קלות את התבנית.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
- מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
אפשר להכין את זה בכוסות? כקינוח כוסות
בהחלט