-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ביצה M
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כוס נוטלה
-
1/4כוס או 35 גרם קמח תופח
-
4 קוביות שוקולד חלב קטנות
אופן הכנה
- משמנים קלות את הכוסות עם תרסיס השמן. שוברים את השוקולד לקוביות.
- בקערה טורפים את הביצה, השמן וממרח השוקולד-אגוזים.
- מוסיפים פנימה את הקמח התופח וטורפים לאיחוד.
- מחלקים את הבלילה בין 2 הכוסות. התערובת אמורה להגיע לאמצע הכוס בערך. מטביעים 2 קוביות שוקולד בכל כוס.
- מחממים דקה וחצי במיקרוגל, לתפיחה והתייצבות. מגישים.
אופן הכנה
- משמנים קלות את הכוסות עם תרסיס השמן. שוברים את השוקולד לקוביות.
- בקערה טורפים את הביצה, השמן וממרח השוקולד-אגוזים.
- מוסיפים פנימה את הקמח התופח וטורפים לאיחוד.
- מחלקים את הבלילה בין 2 הכוסות. התערובת אמורה להגיע לאמצע הכוס בערך. מטביעים 2 קוביות שוקולד בכל כוס.
- מחממים דקה וחצי במיקרוגל, לתפיחה והתייצבות. מגישים.
הערות
- מכינים את הקינוח בספלי קפה לא ענקיים (250- 300 מ"ל) שמתאימים למיקרוגל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידה מעל או מרשמלו
הערות
- מכינים את הקינוח בספלי קפה לא ענקיים (250- 300 מ"ל) שמתאימים למיקרוגל
- מומלץ להגיש עם כדור גלידה מעל או מרשמלו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (37)
אפשרי לאפות במיקרו עם גביע קאפקייקס חד”פ?
הי שירה, אפשרי אבל צריך לשים לב לזמני הכנה