בומב גלידה עוגיות קרמל

זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 10 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
גלידות וארטיקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


תבנית חצי קערה קוטר 22

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומרססים קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  3. שוברים במכות המערוך את העוגיות, כשהן עדיין באריזה. פותחים, שופכים לקערת המיקסר ומערבבים עד שהפירורים מכוסים בקרם.
  4. מעבירים לקערת בומב משומנת ומרופדת בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  5. הופכים את הקערה על צלחת הגשה או על רשת שמניחים על משטח עבודה מצופה ניילון, מחממים מעט את הקערה מבחוץ בידיים או בעזרת מגבת מחוממת, מסירים את הקערה ומקלפים את הניילון.
  6. מחממים את הממרח בטעם קרמל כדקה במיקרוגל, עד שהוא נוזלי. מוזגים על הבומב הקפוא לציפוי. אם רוצים, מקשטים גם בפירורי העוגיות או העוגיות השלמות שנשארו.
  7. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים חצי קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    ליז

    כמה זמן לפני הגשה צריך להוציא ?

      Avatar
      קרין גורן

      הייתי מוציאה חצי שעה לפני ההגשה

    Avatar
    dinap

    כמה זמן מראש אפשר להכין ולשמור בהקפה את העוגה?

      Foody team
      מערכת Foody

      שבוע מראש. מאוד חשוב לניילן היטב

      Avatar
      נועה אורן

      עם מה אפשר להחליף את החלב מרוכז?

      Foody team
      מערכת Foody

      אי אפשר במתכון הזה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות