טראפלס שוקולד

טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
טראפלס שוקולד זה ממתק ביתי טעים ופשוט להכנה, שוקולדי ועשיר, שמכינים מכמה מרכיבים פשוטים ומגישים בציפוי שוקולד וקישוט לפי הטעם האישי
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
ממתקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
  2. מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
  3. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
  4. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
  5. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
  6. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
  7. שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (12)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      היי איתמר, אפשר ללא ברנדי

      Avatar
      קרין גורן

      היי חנה, ניתן להשתמש בפומפיה

הצג עוד

קטגוריות

טכניקות

תגיות