-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
טראפלס
-
300 גרם שוקולד מריר
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
25 מ"ל ברנדי
ציפוי
-
200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
- מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
- טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
- מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
- שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
אופן הכנה
- קוצצים שקדים, מגררים שוקולד. ממיסים שוקולד חלב.
- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.
- מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
- טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס.
- מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו .
- שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטגוריות
טכניקות
תגובות (12)
אפשר בלי ברנדי
היי איתמר, אפשר ללא ברנדי
איך את מגררת שוקולד?
היי חנה, ניתן להשתמש בפומפיה