-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס חלב 3%
-
2 ביצים L
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית גדושה אורגנו יבש
-
1 כפית מלח דק
-
2 כוסות קמח תופח
-
1 כוס גבינת מוצרלה
-
15 יחידות עגבניות שרי
אופן הכנה
- מגרדים גבינה בפומפייה. חוצים עגבניות שרי.
- טורפים בקערה חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
- מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
- מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז’טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט.
- אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.
אופן הכנה
- מגרדים גבינה בפומפייה. חוצים עגבניות שרי.
- טורפים בקערה חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
- מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
- מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז’טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט.
- אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
אפשר להשתמש במשהו אחר במקום ביצים לאלרגים?
היי עדי, במקרה הזה אין תחליף לביצים
מה לעשים עם אין אגבניות שרי ?תודה רבה מה לעשים עם אין אגבניות שרי? תודה רדה
אפשר לשים עגבניות רגילות חתוכות לקוביות – 2-3 עגבניות, תלוי בגודל שלהן
יש לי רק קמח רגיל, כמה אבקת אפיה לשים?
2 כוסות + 2 כפיות אבקת אפייה