-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3/4 כוס חלב 3%
-
3 בננות בינוניות
-
1 בקבוק סירופ שוקולד
אופן הכנה
- פורסים את הבננות לטבעות.
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב. מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת.
- שמים את העוגיות בשקית ניילון ומרסקים בעזרת מערוך.
- מרכיבים בגביע גדול או בגביעים אישיים (למשל כוסות יין) כמה שכבות של הקינוח בסדר הבא: פירורי עוגיות, קצפת, פרוסות בננה וסירופ שוקולד, ועוד שכבה של קצפת, בננות וסירופ, ומעל הכל מגדל קצפת (כמו גלידה אמריקאית) ולקשט בפירורי עוגיות מלמעלה.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- פורסים את הבננות לטבעות.
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב. מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת.
- שמים את העוגיות בשקית ניילון ומרסקים בעזרת מערוך.
- מרכיבים בגביע גדול או בגביעים אישיים (למשל כוסות יין) כמה שכבות של הקינוח בסדר הבא: פירורי עוגיות, קצפת, פרוסות בננה וסירופ שוקולד, ועוד שכבה של קצפת, בננות וסירופ, ומעל הכל מגדל קצפת (כמו גלידה אמריקאית) ולקשט בפירורי עוגיות מלמעלה.
- שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
במה אפשר להחליף את החלב כדי שהמתכון יהיה פרווה?
משקה צמחי – משקה סויה/שקדים/שיבולת שועל וכו’