-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
- מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- בקערה נפרדת מערבבים (לא מקציפים) ביצים וסוכר.
- מוסיפים לתערובת הביצים את תערובת השוקולד וטורפים היטב. מנפים קקאו וקורנפלור (למניעת גושים) ומוסיפים לתערובת. טורפים לתערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות חד פעמיות משומנות ואופים 12-15 דקות, עד שהעוגות תפוחות ויציבות אבל עדיין רכות. מוציאים מהתנור. אם מגישים בכלים אישיים מצננים דקה או שתיים לפני שמשחררים מהתבניות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (24)
אפשר להמיר שמן בחמאה ?
3/4 כוס שמן
אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפו”א???
כן
אפשר במתכונים שלך להחליף את החמאה בשמן?
ברובם כן. יש להמיר ביחד הבא: על כל 100 גרם חמאה 85 מ”ל שמן. בהצלחה (:
אפשרי גם להגיש קרה או מתאימה רק להגשה חמה?
אפשר גם להגיש קרה (רצוי בטמפ’ החדר).