-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים חמאה לקוביות. טורפים חלמון לזיגוג.
- במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת שקדים, סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לבצק אחיד.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעיגול גדול וחותכים בחותכן השבלונה לפאי (גם הוא מקומח) ושומרים במקפיא. אוספים את השאריות (יישאר בערך 1/2 בצק) ומהדקים לתחתית תבנית הפאי.
- מברישים את רשת הבצק הקפואה בחלמון.
- מורחים את הבצק בתבנית בקונפיטורה בנדיבות ומניחים מעל את רשת/רצועות הבצק.
- אופים כ-35 דקות עד להשחמה. מצננים לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. חותכים חמאה לקוביות. טורפים חלמון לזיגוג.
- במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת שקדים, סוכר וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות רק עד לבצק אחיד.
- מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעיגול גדול וחותכים בחותכן השבלונה לפאי (גם הוא מקומח) ושומרים במקפיא. אוספים את השאריות (יישאר בערך 1/2 בצק) ומהדקים לתחתית תבנית הפאי.
- מברישים את רשת הבצק הקפואה בחלמון.
- מורחים את הבצק בתבנית בקונפיטורה בנדיבות ומניחים מעל את רשת/רצועות הבצק.
- אופים כ-35 דקות עד להשחמה. מצננים לחלוטין לפני שחותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
ללא אפיה עיוורת?
כמו שכתוב במתכון
תודה רבה על המתכון המופלא! איך מאחסנים? במקרר? בחוץ מכוסה?
עד יומיים אפשר לאחסן מכוסה מחוץ למקרר במקום קריר, מוצל ויבש. בהצלחה!
מתכון אש יוצא לי כל פעם יותר טוב מהפעם הקודמת ,תודה !
אפשר לעשות בלי שקדים?
כן