שוקופאי
שוקופאי זה גרסא ביתית לקינוח המטוגן המפורסם שהיה נמכר ברשת בורגראנץ'. משתמשים בבלינצ'ס מוכנים ומלית על בסיס מעדן שוקולד ומקבלים קינוח זריז וטעים ברמות
שוקופאי זה גרסא ביתית לקינוח המטוגן המפורסם שהיה נמכר ברשת בורגראנץ'. משתמשים בבלינצ'ס מוכנים ומלית על בסיס מעדן שוקולד ומקבלים קינוח זריז וטעים ברמות
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 עלי בלינצ'ס בינוניים
-
2 גביעי מעדני שוקולד חלב
-
1שקית או 100 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
-
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- מפשירים את הבלינצ’ס לפי הוראות היצרן.
- מניחים במרכז כל בלינצ’ס כף מעדן שוקולד, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסגירה (כמו אגרול). מברישים במעט ביצה (מהציפוי) את הקצה לאיטום.
- מקפיאים שעה להתקשות (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור במקפיא).
- מגלגלים באבקת סוכר לציפוי, אז בביצה ואחר כך בפירורי לחם (כמו שמצפים שניצל).
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום).
- מטגנים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומניחים לשתי דקות קירור.
- מגישים חם (זהירות - המילוי רותח!).
אופן הכנה
- מפשירים את הבלינצ’ס לפי הוראות היצרן.
- מניחים במרכז כל בלינצ’ס כף מעדן שוקולד, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסגירה (כמו אגרול). מברישים במעט ביצה (מהציפוי) את הקצה לאיטום.
- מקפיאים שעה להתקשות (אפשר להכין עד יום מראש ולשמור במקפיא).
- מגלגלים באבקת סוכר לציפוי, אז בביצה ואחר כך בפירורי לחם (כמו שמצפים שניצל).
- מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (160 מעלות אם יש מדחום).
- מטגנים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג ומניחים לשתי דקות קירור.
- מגישים חם (זהירות - המילוי רותח!).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)