בראוניז שוקולד גבינה פירורים
בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
בראוניז שוקולד גבינה פירורים זה קינוח מתוק, טעים ומושחת המורכב משלוש שכבות: בראוניז, גבינה אפויה ופירורים. במיוחד למי שלא מסוגל להחליט ולבחור
- קרין גורן
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת הבראוניס
-
180 גרם שוקולד מריר
-
180 גרם חמאה
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 ביצים L
-
75גרם או 1/2 כוס קמח לבן
-
75גרם או 1/2 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כפית מלח דק
שכבת גבינה-שוקולד לבן
-
60מ"ל או 1/4 כוס שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם שוקולד לבן
-
1 1/2מיכלים או 375 גרם גבינה לבנה 9%
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
3 ביצים L
-
2כפות או 15 גרם קמח לבן
שכבת הפירורים
-
140גרם או 1 כוס קמח לבן
-
80גרם או 1/3 כוס סוכר חום בהיר – דמררה
-
80 גרם חמאה קרה
אופן הכנה
- מכינים את שכבת הבראוניס: ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
- מכינים את שכבת הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן. מערבבים גבינה, סוכר וביצים. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות. בינתיים מכינים את הפירורים.
- מכינים את שכבת הפירורים: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים). מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
- מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה. פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר.
- מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
אופן הכנה
- מכינים את שכבת הבראוניס: ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר. מוסיפים תמצית וניל. מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה. יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
- מכינים את שכבת הגבינה: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן. מערבבים גבינה, סוכר וביצים. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן. מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות. בינתיים מכינים את הפירורים.
- מכינים את שכבת הפירורים: מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים). מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה. מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
- מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה. פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר.
- מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).
כל המתכונים המצויינים של קרין גורן לשבועות
עוגת גבינה באסקית של קרין גורן
מתכון עוגת גבינה ועוגיות אוראו של קרין גורן
גביניות: מעטפות בצק שמרים במלית גבינה מתוקה
בולמס - לחמניות ממולאות מנגולד וגבינות מהמטבח הבולגרי
קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)