-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
ביום חמסין אחד, כשחזרתי מהסופר וכל הגלידה נמסה לי בדרך, הוספתי לה קמח, ביצה, סוכר ושמן, וניסיתי לאפות את התערובת. יצאו לי מאפינס רכים וטעימים, ומאז אני אופה אותם בכל פעם עם גלידה בטעם אחר…
אפשר לאפות את המאפינס במנז’טים מסיליקון, כמו בתמונה מתוך הספר אפייה זה משחק ילדים, או בתבנית שקעים מיוחדת בצורת גביעי גלידה.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ביצה L
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ליטר גלידה מוכנה
-
3 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
- שעה לפני ההכנה מוציאים את קופסת הגלידה מהמקפיא ומניחים על השיש, עד שהיא נמסה.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר או סיליקון.
- שמים בקערה גדולה גלידה מומסת.
- מוסיפים ביצה, שמן, סוכר ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
- מנפים מעל הקערה קמח תופח.
- מערבבים עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
- מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות עד להזהבה.
אופן הכנה
- שעה לפני ההכנה מוציאים את קופסת הגלידה מהמקפיא ומניחים על השיש, עד שהיא נמסה.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר או סיליקון.
- שמים בקערה גדולה גלידה מומסת.
- מוסיפים ביצה, שמן, סוכר ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת אחידה.
- מנפים מעל הקערה קמח תופח.
- מערבבים עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
- מוזגים את התערובת בעזרת מצקת לשקעים של התבנית (ממלאים כמעט עד הסוף).
- מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)