-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קאפקייקס
-
3 ביצים L
-
1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
2 כוסות קמח תופח
קישוט חול ים
-
100 גרם עוגיות חמאה
קישוט זנב בת הים
-
200 גרם זפירו לבן
הדבקת זנב בת הים
-
50 גרם זפירו לבן
קרם
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס חלב 3%
-
3 טיפות צבע מאכל כחוללא חובה
שימון התבנית
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את חומרי הקאפקייקס: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח לפי סדר זה (קמח בסוף).
- משמנים את התבנית בעזרת תרסיס שמן.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים ואופים 20 דקות להתייצבות. מצננים.
- מכינים קישוט חול ים: במעבד מזון גורסים עוגיות חמאה לקבלת תערובת פירורית.
- מכינים קישוט זנב בת הים: בקערה גדולה ממיסים זפירו לבן. מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים בצורת זנב בת הים וממתינים עד שהתערובת תתמצק. מחלצים את הזנבות בעדינות.
- מרכיבים את קישוט זנב בת הים: ממיסים זפירו לקבלת מסה נוזלית. טובלים מקלות בייגלה במסה המומסת ומדביקים לכל זנב בת ים כך שנוצר מעין “זנב על מקל”. מניחים על תבנית לייבוש.
- מכינים את הקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם יציב. אפשר להוסיף בסיום מעט צבע מאכל ולערבב.
- מזלפים את הקרם בגבעה גבוהה, מפזרים ״חול’ פירורי עוגיות, סוכריות פנינה בלבן וכחול, נועצים זנב בת ים במרכז הקרם, מניחים לצד קישוטי ים נוספים (אם רוצים) ומעבירים לצלחת הגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים את חומרי הקאפקייקס: ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים וקמח לפי סדר זה (קמח בסוף).
- משמנים את התבנית בעזרת תרסיס שמן.
- מוזגים את התערובת לתבנית שקעים ואופים 20 דקות להתייצבות. מצננים.
- מכינים קישוט חול ים: במעבד מזון גורסים עוגיות חמאה לקבלת תערובת פירורית.
- מכינים קישוט זנב בת הים: בקערה גדולה ממיסים זפירו לבן. מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים בצורת זנב בת הים וממתינים עד שהתערובת תתמצק. מחלצים את הזנבות בעדינות.
- מרכיבים את קישוט זנב בת הים: ממיסים זפירו לקבלת מסה נוזלית. טובלים מקלות בייגלה במסה המומסת ומדביקים לכל זנב בת ים כך שנוצר מעין “זנב על מקל”. מניחים על תבנית לייבוש.
- מכינים את הקרם: מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם יציב. אפשר להוסיף בסיום מעט צבע מאכל ולערבב.
- מזלפים את הקרם בגבעה גבוהה, מפזרים ״חול’ פירורי עוגיות, סוכריות פנינה בלבן וכחול, נועצים זנב בת ים במרכז הקרם, מניחים לצד קישוטי ים נוספים (אם רוצים) ומעבירים לצלחת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (8)
כמה גרם זה חבילת פודינג וניל?
בחבילה אחת יש 80 גרם אבקה.