הפאי המושלם: פאי שוקולד בהשראת מילקי
מחפשים משהו מתוקשלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
מחפשים משהו מתוקשלא צריך לאפות? קרין גורן במתכון חדש לעוגת פאי שוקולד בהשראת המעדן האהוב על כולם, מילקי. קליל להכנה וטעים לזלילה
- קרין גורן
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
בסיס (ללא אפייה)
-
1 1/2 שקיות קליק קורנפלקס
-
1/2 חפיסה פתי בר שוקולד
-
100 גרם חמאהמומסת
מלית
-
2 1/2 כוסות חלב 3%
-
1/4 כוס קורנפלור
-
2 כפות אבקת קקאו
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1/2 כוס ממרח בטעם קינדר דארק
ציפוי
-
1 חבילה גבינת שמנת 30%(רצוי מסקרפונה)
-
1 חבילה סוכר וניל
-
1/3 כוס אבקת סוכר
-
1 חבילה שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
1/2 שקית קליק קורנפלקס(מה שנשאר)
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
- מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
- מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר הוניל, אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.
- מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר וטורפים עד לאיחוד.
- מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.
- מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר הוניל, אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
היי, אפשר במלית להחליף את השוקולד מריר לשוקולד חלב?
כן
היי, כתבת במתכון גבינת שמנת 30% אבל בסרטון אמרת רק שמנת להקצפה. מה הנכון? צריך למתכון הזה גבינת שמנת? או שזה העדפה?
כן צריך
כמה זה חבילת גבינת שמנת?כאילו כמה גרם/כמה כפות?
אין במתכון גבינת שמנת אלא שמנת מתוקה (מיכל שמנת=250 מ”ל).
בטח שיש, רשום גבינת שמנת 30%, “מומלץ מסקרפונה”.