עוגת קוקוס בהשראת רפאלו מושלמת!
עדיין מחפשים עוגה מרשימה, טעימה וקלה להכנה? אז הגעתם למקום הנכון! עוגת קוקוס ושוקולד לבן ממכרת בהשראת רפאלו, שקשה להפסיק לאכול ממנה
עדיין מחפשים עוגה מרשימה, טעימה וקלה להכנה? אז הגעתם למקום הנכון! עוגת קוקוס ושוקולד לבן ממכרת בהשראת רפאלו, שקשה להפסיק לאכול ממנה
- קרין גורן
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 24 ס"מ
תחתית קוקוס
-
6 חלבונים Lבטמפ' החדר
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
2כוסות או 200 גרם קוקוס טחון
קצפת
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס ממרח בהשראת רפאלושל המזווה המתוק
כדורי רפאלו
-
1/2 כוס ממרח בהשראת רפאלושל המזווה המתוק
-
1 1/2 כוסות קוקוס טחון+ מעט קוקוס לציפוי הכדורים והעוגה
-
100 גרם שוקולד לבןמומס
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הקוקוס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר מקציפים את החלבונים במהירות בינונית במשך דקה עד לקבלת קצף לבנבן עם בועות גדולות.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
- מוסיפים את הקוקוס לקצף ומקפלים בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד הזהבה (התחתית תתפח ותתייצב). מצננים.
- מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את ממרח הרפאלו ומקציפים עוד 5 שניות לאיחוד. מורחים על תחתית הקוקוס האפויה. מעבירים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- מכינים את הכדורים: בקערה מערבבים את הקוקוס, ממרח הרפאלו והשוקולד הלבן המומס לתערובת לחה ורכה, אך נוחה לגלגול. מגלגלים כדורים מהתערובת ומצפים כל כדור בקוקוס. מעבירים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- הגשה: מפזרים קוקוס על פני העוגה ומסדרים את הכדורים בהיקף העוגה.
9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הקוקוס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר מקציפים את החלבונים במהירות בינונית במשך דקה עד לקבלת קצף לבנבן עם בועות גדולות.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
- מוסיפים את הקוקוס לקצף ומקפלים בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
- משטחים בתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד הזהבה (התחתית תתפח ותתייצב). מצננים.
- מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את ממרח הרפאלו ומקציפים עוד 5 שניות לאיחוד. מורחים על תחתית הקוקוס האפויה. מעבירים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- מכינים את הכדורים: בקערה מערבבים את הקוקוס, ממרח הרפאלו והשוקולד הלבן המומס לתערובת לחה ורכה, אך נוחה לגלגול. מגלגלים כדורים מהתערובת ומצפים כל כדור בקוקוס. מעבירים למקרר למשך שעתיים להתייצבות.
- הגשה: מפזרים קוקוס על פני העוגה ומסדרים את הכדורים בהיקף העוגה.
9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
מעולה. הכנתי וכולם אהבו.לא היה מכשולים.. טעימה.לקחתי הטיפ של קוקוב צבוע והכנתי קוקוס ורוד למסיבת שן ראשונה ושמתי טופיר במקום בכדורים יצא יפה.
תודה רבה!
היי קרין יש לךצהצעה מה לעשות עם החלמונים שנשארו?
אפשר להכין קרם ברולה או אלפחורס
עוגה מדהימה. מרחתי שוקולד נוטלה לאחר אפייה של עוגת הקוקוס ובמקום כדורי רפאלו יצרתי כדורים קטנים משוקולד נוטלה וקוקוס. יצא מושלם !
שמחים לשמוע!