מקרון שוקולד עם מילוי בהשראת אוראו

פריז זה כאן! עוגיות מקרון שוקולד צרפתיות במילוי משגע של ממרח אוראו וזפירו לבן. מדריך מלא ומפורט לקבלת עוגיות מקרון מושלמות
פריז זה כאן! עוגיות מקרון שוקולד צרפתיות במילוי משגע של ממרח אוראו וזפירו לבן. מדריך מלא ומפורט לקבלת עוגיות מקרון מושלמות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
הילדים יעופו על זה!
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

מילוי


אופן הכנה

  1. מנפים במסננת את אבקת הסוכר, אבקת השקדים ואבקת הקקאו לתוך קערה.
  2. בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית כדקה, עד לקבלת קצף לבן.
  3. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצף לבן ורך כמו קרם.
  4. מעבירים את הקצף לקערה רחבה, מוסיפים את האבקות ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. לקראת סיום הקיפול מוסיפים (לא חובה) ג’ל מאכל אדום (להדגשת הצבע החום אחרי האפייה).
  6. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ”מ).

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 1
    מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה. צילום: שי נייבורג

  7. מזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס”מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

    מקרון שוקולד במילוי אוראו 2
    מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס”מ. צילום: שי נייבורג

  8. מניחים בצד למשך 30 דקות עד שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט, אינן דביקות למגע ונוצר להן מעין קרום מלמעלה.
  9. אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-10 דקות.
  10. מצננים את העוגיות מעט ומפרידים מנייר האפייה.
  11. מכינים את המילוי: מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי המילוי (חשוב שהחמאה תהיה רכה) ומעבירים לשקית זילוף.
  12. מזלפים מילוי במרכז חצי מהעוגיות וסוגרים לסנדוויץ’. בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    רותם

    שאלה לגבי המקרונים איזה משקל החלבונים צריכים להיות? מניסיוני אני מעדיפה לשקול את המוצרים

      Avatar
      קרין גורן

      היי רותם, 120 גרם.

    Avatar
    רותם

    היי אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך אין על הספרים שלך הם א’ב’ אצלי במטבח

    Avatar
    TAMAR

    אשמח לקבל את התוכן ענינים של הספר SWEET SECRET תודה רבה ודרך אגב אין על המתכונים שלך!!!!!!!

      Avatar
      קרין גורן

      היי תמר, תודה על המחמאות, מחמם את הלב. לגבי הספר לצערי אי אפשר לצלם את תוכן העניינים של הספר, הספר נמצא בחנויות הספרים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות