-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2כוסות או 240 גרם אבקת סוכר
-
1כוס או 100 גרם שקדים טחונים
-
1/3כוס או 50 גרם אבקת קקאו
-
4 חלבונים Lבטמפ' החדר
-
2/3כוס או 130 גרם סוכר לבן
-
1 טיפה צבע מאכל אדוםלא חובה
מילוי
-
60 גרם חמאה רכה
-
1 1/2 כוסות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
5 יחידות עוגיות אוראוטחונות לאבקה
אופן הכנה
- מנפים במסננת את אבקת הסוכר, אבקת השקדים ואבקת הקקאו לתוך קערה.
- בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית כדקה, עד לקבלת קצף לבן.
- מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצף לבן ורך כמו קרם.
- מעבירים את הקצף לקערה רחבה, מוסיפים את האבקות ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.
- לקראת סיום הקיפול מוסיפים (לא חובה) ג’ל מאכל אדום (להדגשת הצבע החום אחרי האפייה).
- מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ”מ).
- מזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס”מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מניחים בצד למשך 30 דקות עד שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט, אינן דביקות למגע ונוצר להן מעין קרום מלמעלה.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-10 דקות.
- מצננים את העוגיות מעט ומפרידים מנייר האפייה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי המילוי (חשוב שהחמאה תהיה רכה) ומעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים מילוי במרכז חצי מהעוגיות וסוגרים לסנדוויץ’. בתיאבון!
אופן הכנה
- מנפים במסננת את אבקת הסוכר, אבקת השקדים ואבקת הקקאו לתוך קערה.
- בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית כדקה, עד לקבלת קצף לבן.
- מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצף לבן ורך כמו קרם.
- מעבירים את הקצף לקערה רחבה, מוסיפים את האבקות ומערבבים בתנועות קיפול בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.
- לקראת סיום הקיפול מוסיפים (לא חובה) ג’ל מאכל אדום (להדגשת הצבע החום אחרי האפייה).
- מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ”מ).
- מזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס”מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מניחים בצד למשך 30 דקות עד שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט, אינן דביקות למגע ונוצר להן מעין קרום מלמעלה.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-10 דקות.
- מצננים את העוגיות מעט ומפרידים מנייר האפייה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי המילוי (חשוב שהחמאה תהיה רכה) ומעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים מילוי במרכז חצי מהעוגיות וסוגרים לסנדוויץ’. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
שאלה לגבי המקרונים איזה משקל החלבונים צריכים להיות? מניסיוני אני מעדיפה לשקול את המוצרים
היי רותם, 120 גרם.
היי אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך אין על הספרים שלך הם א’ב’ אצלי במטבח
אשמח לקבל את התוכן ענינים של הספר SWEET SECRET תודה רבה ודרך אגב אין על המתכונים שלך!!!!!!!
היי תמר, תודה על המחמאות, מחמם את הלב. לגבי הספר לצערי אי אפשר לצלם את תוכן העניינים של הספר, הספר נמצא בחנויות הספרים.