-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס פררו
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1גביע או 125 מ"ל מעדני שוקולד חלב
-
1/2גביע או 100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
3 כפות גדושות נוטלה
מוס רפאלו
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1גביע או 125 מ"ל מעדן חלב בטעם וניל
-
1/2גביע או 100 מ"ל שמנת חמוצה 15%
-
3 כפות גדושות ממרח חלבה
אופן הכנה
- מכינים את המוסים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
- מוסיפים מעדן, שמנת חמוצה וממרח ומקציפים קצרות לאיחוד בלבד.
- מעבירים את המוסים לשקיות זילוף וממלאים את גביעי הקינוח. שומרים במקרר.
- מגישים: מניחים כדור רפאלו או פררו בהתאם לצבע המוס מלמעלה לקישוט ומסדרים על לוח דמקה.
אופן הכנה
- מכינים את המוסים: מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
- מוסיפים מעדן, שמנת חמוצה וממרח ומקציפים קצרות לאיחוד בלבד.
- מעבירים את המוסים לשקיות זילוף וממלאים את גביעי הקינוח. שומרים במקרר.
- מגישים: מניחים כדור רפאלו או פררו בהתאם לצבע המוס מלמעלה לקישוט ומסדרים על לוח דמקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
בספר סודות מתוקים יש מתכון של עוגה בתבנית עומדת בצורת לב איפה קונים אותה??תודה על המתכונים המדהימים!!!!