עוגת שכבות קרפ עם קרם, תותים ושוקולד
שכבות של טעמים משגעים - קרין גורן עם מתכון קל וכיפי של עוגת שכבות קרפ במילוי קרם שמנת וגבינה ופרוסות תותים שמעל הכל מנצח גנאש שוקולד
שכבות של טעמים משגעים - קרין גורן עם מתכון קל וכיפי של עוגת שכבות קרפ במילוי קרם שמנת וגבינה ופרוסות תותים שמעל הכל מנצח גנאש שוקולד
- קרין גורן
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפ
קרם
-
625גרם או 2 1/2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
500 גרם גבינה לבנה 3%
-
120 גרם חלב 3%
-
200 גרם סוכר לבן
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי שוקולד
-
125מ"ל או 1/2 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
120 גרם שוקולד מריר
תותים
-
500 גרם תותים
אופן הכנה
- מכינים את הקרפ: מעבדים בבלנדר את כל החומרים של הקרפ. מסננים ומעבירים לקנקן.
- מטגנים כל קרפ במחבת משומנת - חצי מצקת כל פעם, להזהבה קלה משני הצדדים.
- שמים בערימה בצלחת ומכסים במגבת. מצננים.
- מכינים את הקרם: שוקלים בקערה ומקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר.
- פורסים את רוב התותים לפרוסות דקות (שומרים כמה יפים לקישוט).
- בונים בצלחת שכבות של קרפ-קרם-תותים עד לסיום הקרפים. מקררים שעתיים להתייצבות.
- מכינים את ציפוי השוקולד: מחממים במיקרוגל את חומרי ציפוי השוקולד וטורפים לאיחוד.
- מצפים בשוקולד את פני העוגה ומקשטים בתותים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרפ: מעבדים בבלנדר את כל החומרים של הקרפ. מסננים ומעבירים לקנקן.
- מטגנים כל קרפ במחבת משומנת - חצי מצקת כל פעם, להזהבה קלה משני הצדדים.
- שמים בערימה בצלחת ומכסים במגבת. מצננים.
- מכינים את הקרם: שוקלים בקערה ומקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר.
- פורסים את רוב התותים לפרוסות דקות (שומרים כמה יפים לקישוט).
- בונים בצלחת שכבות של קרפ-קרם-תותים עד לסיום הקרפים. מקררים שעתיים להתייצבות.
- מכינים את ציפוי השוקולד: מחממים במיקרוגל את חומרי ציפוי השוקולד וטורפים לאיחוד.
- מצפים בשוקולד את פני העוגה ומקשטים בתותים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
איפה כל המצרכים? בתור התחלה ביצים , חלב?תבדקו
היי אריקה, מתנצלים על הטעות, טופל.