עוגיות בסגנון עוגת היער השחור
קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
קינוח עדין וטעים במיוחד - קבלו מתכון לעוגיות בסגנון עוגת היער השחור עם קרם מסקרפונה עשיר, ריבת דובדבנים ועוגיית שוקולד נימוחה ומטריפה
- קרין גורן
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2 ביצים M
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית אבקת אפייה
קרם
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/2כוס או 60 גרם אבקת סוכר
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית מחית וניל
קונפיטורה
-
1 כוס קונפיטורת דובדבןאו קונפיטורה תות עם מעט צבע מאכל בורדו
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית למרקם סמיך כמו מוס.
- במקביל ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן. מוסיפים לקצף הביצים ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקציפים לאיחוד.
- עם כף גלידה קפיצית מניחים ‘שלוליות’ במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים 10 דקות בלבד, לעוגיות סדוקות שיציבות רק בשוליים.
- אפשר לעגל את העוגיות בסיבוב רינג סביבן עד שהן סימטריות.
- מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב.
- מרכיבים את העוגיות: מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות כשהן הפוכות (הצד השטוח למעלה).
- מוסיפים כף קונפיטורה מעל, סוגרים ל’סנדוויץ” עם שאר העוגיות. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
- במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית למרקם סמיך כמו מוס.
- במקביל ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמן. מוסיפים לקצף הביצים ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומקציפים לאיחוד.
- עם כף גלידה קפיצית מניחים ‘שלוליות’ במרווח על תבנית עם נייר אפייה. אופים 10 דקות בלבד, לעוגיות סדוקות שיציבות רק בשוליים.
- אפשר לעגל את העוגיות בסיבוב רינג סביבן עד שהן סימטריות.
- מצננים לגמרי.
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב.
- מרכיבים את העוגיות: מזלפים קרם על מחצית מהעוגיות כשהן הפוכות (הצד השטוח למעלה).
- מוסיפים כף קונפיטורה מעל, סוגרים ל’סנדוויץ” עם שאר העוגיות. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
מה אפשר לשים במקום גבינת מסקרפונה?
הי תהילה. אפשר להשתמש בגבינת שמנת רכה.