-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1כוס או 320 גרם דבש
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 כפית קינמון טחון
-
2 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס תה חזקמשני תיונים (חם)
ציפוי וזיגוג
-
1 חופן שקדים פרוסים
-
2 כפות דבשלזיגוג
אופן הכנה
- שוקלים בתוך המיקסר דבש ומוסיפים סוכר, ביצים, שמן וקינמון ומקציפים.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים תה ומעבדים הכי לאט שלא ישפריץ, לתערובת אחידה ודיי דלילה.
- מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים בתנור ב160 מעלות כ45 דקות. מברישים בדבש את העוגות המוכנות לזיגוג.
אופן הכנה
- שוקלים בתוך המיקסר דבש ומוסיפים סוכר, ביצים, שמן וקינמון ומקציפים.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים תה ומעבדים הכי לאט שלא ישפריץ, לתערובת אחידה ודיי דלילה.
- מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים בתנור ב160 מעלות כ45 דקות. מברישים בדבש את העוגות המוכנות לזיגוג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
האם אפשר להכין את העוגה ללא הקצפה או שזה עקרוני
היי אנאל, יכולה להקציף ידנית
הי. האם ניתן להקפיא? שומר על הטעם/עסיסיות אחרי ההפשרה?
היי יפית, ניתן להקפיא אך אין כמו העסיסיות כשיוצא באותו רגע:)