עוגת דבש חגיגית

עוגת דבש חגיגית קלאסית פרווה, מושלמת לראש השנה, כזו שלא צריך לשטוף כלים מיותרים עמוסים בדבש דביק כדי להכין אותה
עוגת דבש חגיגית קלאסית פרווה, מושלמת לראש השנה, כזו שלא צריך לשטוף כלים מיותרים עמוסים בדבש דביק כדי להכין אותה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
מתכוני חגים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי וזיגוג


אופן הכנה

  1. שוקלים בתוך המיקסר דבש ומוסיפים סוכר, ביצים, שמן וקינמון ומקציפים.
  2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומקציפים לאט לאיחוד. מוסיפים תה ומעבדים הכי לאט שלא ישפריץ, לתערובת אחידה ודיי דלילה.
  3. מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים בתנור ב160 מעלות כ45 דקות. מברישים בדבש את העוגות המוכנות לזיגוג.
עוגת דבש חגיגית
עוגת דבש חגיגית. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אנאל כהן

    האם אפשר להכין את העוגה ללא הקצפה או שזה עקרוני

      Avatar
      קרין גורן

      היי אנאל, יכולה להקציף ידנית

    Avatar
    יפית ברקוביץ

    הי. האם ניתן להקפיא? שומר על הטעם/עסיסיות אחרי ההפשרה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי יפית, ניתן להקפיא אך אין כמו העסיסיות כשיוצא באותו רגע:)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות