חלב פושר
10:54
עוגת רוגעלך מבולגנת של קרן אגם
אתם מכירים מישהו שלא אוהב רוגעלך חמים ונימוחים? אנחנו ממש מקווים שלא כי זה מתכון מנצח! עוגת רוגעלך ששווה את הזמן והעבודה ומתאימה לכל אירוע או כפינוק עם הקפה
קראנץ’ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה
קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה הוא מאפה שמרים עשיר, טעים, יפהפה ומרשים בצורת בורג עם מלית עשירה של פרג. הנה הדרך לעוגת פרג קלה ומרשימה. לאכול ולהתמכר!
סופגניות כמו בקונדיטוריה – הכי מושלמות!
סופגניות כמו בקונדיטוריה, טעימות נורא וגם לא יקרות, כמו כל מתכוני סבתא מוצלחים, שמכינים בקלות בבית, והן יוצאות תפוחות, עגלגלות ורכות כמו כריות
סברינות קפה במילוי קצפת קפה
סברינות קפה במילוי קצפת קפה זה עוגות אישיות יפיפיות, לחות ומתוקות, שפשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי טעמים נוסטלגיים ומכורים לקפה
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים
לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
הקאמבק של הסברינה
הקאמבק של הסברינה זה משהו שאפשר לממש בכל רגע שתרצו. תכינו מיני סברינות קטנות, נוסטלגיות ומתוקות, טבולות בסירופ רום ומוגשות עם תלולית קצפת ותות
לחמניות שמש / פרח
לחמניות שמש / פרח אלה לחמניות שמרים אווריריות ונימוחות, יפות ופשוטות להכנה, שמייצרים בעזרת כלי פשוט שבכלל מיועד למשהו אחר – פולחן תפוחים
לחמניות רכות בצורת קרואסון
לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק