-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית פצפוצים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס נוטלה
-
4כוסות או 120 גרם פצפוצי אורז
שכבת שוקולד
-
300 גרם שוקולד מריר
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית גרידת תפוז
-
1 כף ליקר תפוזים
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (6)
אם אני רוצה שהשכבה הראשונה הקרנצ’ית תהיה בהירה, אפשר חמאת בוטנים נכון?
מה הכוונה חמאת בוטנים? במקום מה?
היי, מה אפשר לשים במקום נוטלה?
כל ממרח אחר שאוהבים
אפשר להוריד את הליקר
כן