חטיף בריאות שומשום וגרעינים עם שוקולד מריר

מתוק, שוקולדי ואפילו בריא. חטיף בריאות שומשום וגרעינים עם שוקולד מריר שקל להכין, ועוד יותר קל לאכול בהנאה ועם חיוך
מתוק, שוקולדי ואפילו בריא. חטיף בריאות שומשום וגרעינים עם שוקולד מריר שקל להכין, ועוד יותר קל לאכול בהנאה ועם חיוך
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
עוגיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-140 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
  3. מכינים את החטיפים: בקערה מערבבים (לא מקציפים) את החלבונים, הסוכר החום וסוכר הווניל.
  4. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בכף בעדינות עד שכל הפיצוחים מכוסים היטב.
  5. מעבירים את התערובת לתבנית ויוצרים עוגיות עגולות ויפות.
  6. אופים 50 דקות, להשחמה. מצננים.
  7. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד מריר ומערבבים פנימה טחינה. טובלים מחצית גובה בשוקולד ומפזרים מעט מלח. יפה לארוז בצלופן ולתת במתנה.

    חטיף בריאות שומשום וגרעינים עם שוקולד מריר
    חטיף בריאות שומשום וגרעינים עם שוקולד מריר. צילום: יעל קצב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    הוספת הטחינה זה רק לטעם בעצם? שילוב מעניין.

      Avatar
      קרין גורן

      הי מיכל. גם בשביל הטעם הנהדר שלה וגם בשביל הערכים האיכותיים שלה

    Avatar
    אתי

    הי קרין, להמיס את השוקולד עם הטחינה? לא ציינת בהוראות הכנת הציפוי.

      Avatar
      קרין גורן

      הי אתי, כן צריך לערבב את השוקולד המומס עם הטחינה

    Avatar
    תכלת שי לי

    נראה טעים.שאילה באיזה שלב להוסיף טחינה?

      Avatar
      קרין גורן

      הי תכלת. אחרי המסת השוקולד מערבבים פנימה טחינה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות