כשקרין ועדי נפגשות נוצר לו קרואסון בטעם אוראו!

קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוראו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
קרין גורן ועדיקוש מגשימות פנטזיות ומציגות לכם מתכון לקוראסון אוורירי של החלומות בטעם אוראו שכל אחד יכול להכין בבית בקלות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
#סודות_מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה

מילוי

גנאש שוקולד

אפשרות לשדרוגים


אופן הכנה: 

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות.
  2. פותחים את הבצק על נייר אפייה, מרדדים לצורת מלבן בעובי 4 מ״מ על משטח מקומח.
  3. חותכים למשולשים שווים בגודלם, בסיס 10 ס״מ על אורך 15 ס״מ.
  4. מגלגלים כל משולש מהבסיס לקודקוד ויוצרים קרואסון.
  5. מניחים על מגש אפייה משומן במרווחים שווים ומתפיחים בטמפרטורת החדר.
  6. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה כ-20 דקות או עד הזהבה. מצננים.
  7. לאחר שהקרואסון התקרר חוצים אותו במרכז כמו כריך.
  8. מכינים את גנאש השוקולד: מניחים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל עד  להמסה מלאה ומניחים בצד להצטנן.
  9. מכינים את קרם המסקרפונה: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מכניסים לקערה את קרם עוגיות האוראו ומקציפים לקרם אחיד.
  10. מכינים את הקצפת: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
  11. מרכיבים את המנה: חוצים קרואסון לאורכו, מורחים את גנאש השוקולד או ממרח הנוטלה, מזלפים מקרם המסקרפונה, מעל קרם המסקרפונה מזלפים קצפת, מעל הקצפת אפשר לקשט בעוגיות אוראו חתוכות.
  12. סוגרים את כריך הקרואסון ומפדרים באבקת סוכר.ספר חדש לקרין גורן - מתוק בבית

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    טליה

    ואת הקרם עוגיות חייבים את זה או שאפשר לוותר?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר לוותר, כן ממליצה לשים גם קרם וגם פירות ולא רק פירות כדי שלא יהיה יבש

    Avatar
    טליה

    אפשר במקום אוראו לשים פירות? כמו תותים או ענבים? זה מתאים?

      Avatar
      קרין גורן

      בטח, רק כדאי אולי לפזר מעט אבקת סוכר אם את שמה תותים, או לוודא שהם לא חמוצים אחרת זה הורס את הביש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות