סופלה שוקולד

אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
#סודות_מתוקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
  2. מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
  3. במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
  4. מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
  6. אופים כ 10-12 דקות.
רק 10 דקות עבודה
רק 10 דקות עבודה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (77)

Avatar

    Avatar
    rinat

    האם הבייצים נחשבות מפוסטרות אחרי האפיה ? – מתאימות לנשים בהריון

      Avatar
      קרין גורן

      היי רינת, הביצה מתבשלת בתהליך החימום.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות