סופלה שוקולד
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
אור בן אוליאל וקרין גורן מכינים קינוח זריז, קל הכנה, טעים ומושחת: סופלה שוקולד. רק 6 מרכיבים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח שוקולדי טעים וחם
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופלה שוקולד
-
2 ביצים Lמופרדות
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
קישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
- מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
- במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
- מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
- אופים כ 10-12 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-185 מעלות טורבו.
- מקציפים במיקסר סוכר וחלבונים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.
- במקביל ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד.
- מוסיפים לקערת המיקסר עם קצף החלבונים חלמונים, שוקולד וחמאה מומסת, קורנפלור ואבקת אפייה ומקציפים בפולסים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים 3/4 כמות קרם לעטרות נייר לסופלה או לכלים אישיים לברולה או לתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.
- אופים כ 10-12 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (77)
האם הבייצים נחשבות מפוסטרות אחרי האפיה ? – מתאימות לנשים בהריון
היי רינת, הביצה מתבשלת בתהליך החימום.