עוגיות חמאה בזילוף – שפריץ קוקיז צרפתיות
עשרות עוגיות חמאה צרפתית (שפריץ קוקיז) משגעות שמכינים בקלות ובמהירות בתנור! עוגיות חמאה נימוחות שישאירו לכם טעם של עוד - בהבטחה
עשרות עוגיות חמאה צרפתית (שפריץ קוקיז) משגעות שמכינים בקלות ובמהירות בתנור! עוגיות חמאה נימוחות שישאירו לכם טעם של עוד - בהבטחה
- קרין גורן
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערה מערבבים חמאה ואבקת סוכר לקרם אחיד.
- מוסיפים חלבונים וחצי כוס מהקמח ומערבבים למשחה אחידה.
- מוסיפים את שאר הקמח עם הקורנפלור ומערבבים לבצק דביק ורך מאוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (13 מ”מ מינימום) ומזלפים עוגיות על תבנית עם נייר אפייה.
- אופים בתנור על 170 מעלות להזהבה (10-15 דקות) בתכנית 3D המאפשרת אפייה אחידה בשלושה מפלסים במקביל.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים חמאה ואבקת סוכר לקרם אחיד.
- מוסיפים חלבונים וחצי כוס מהקמח ומערבבים למשחה אחידה.
- מוסיפים את שאר הקמח עם הקורנפלור ומערבבים לבצק דביק ורך מאוד.
- מעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (13 מ”מ מינימום) ומזלפים עוגיות על תבנית עם נייר אפייה.
- אופים בתנור על 170 מעלות להזהבה (10-15 דקות) בתכנית 3D המאפשרת אפייה אחידה בשלושה מפלסים במקביל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
איך אופים בתנור רגיל
היי נירה,
אופים בתנור על 170 מעלות עד להזהבה (10-15 דקות) חימום עליון ותחתון.
איזה דגם התנור?
היי בתיה, ניתן לראות את דגם התנור בלחיצה על המילה “תנור” בהוראות ההכנה