עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות
עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות אלה עוגיות פרווה טעימות ופשוטות להכנה שעשויות מ-3 מרכיבים בלבד. במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים, גם חלקה וגם עם שבבי בוטנים
- קרין גורן
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגיות חמאת בוטנים נהדרות, פריכות וטעימות במיוחד שמכינים בקלי קלות עם טריק למראה משגע. אלה עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות עם חותמת שהופכת אותן ליפות במיוחד. אפשר לשדרג את המראה של העוגיות אן טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול – השוקולד יימס ו”ילכלך” את העוגיות.
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים
מצרכים להכנת עוגיות חמאת בוטנים
-
1כוס או 280 גרם חמאת בוטנים חלקה
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
- לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
- אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס”מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
- לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
- אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז.
- מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
הערות
- אפשר להשתמש בחמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים.
הערות
- אפשר להשתמש בחמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (38)
תודה, העוגיות יצאו לי טעימות אך רכות ולא קרנצ’יות, מה הסיבה לכך?
היי הדסה, יתכן וצריך לחמם יותר זמן בתנור שלך.
שלום קרין האלופה! נהנית מאד מהמתכונים שלך! אפשרי כאן להוריד את הביצה או האם יש תחליף? עקב אלרגיים…
כן, נסי לשים במקום הביצה 2 כפות אבקת שקדים