עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
- קרין גורן
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
ממרחים
-
2 כוסות ממרח קינדר לבן
-
2 כוסות ממרח קינדר חלב
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה. הבצק לא תופח הרבה כי הוא שמן.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים כוס ממרח קינדר לבן. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים כוס ממרח קינדר חלב.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מארחים? מתארחים? כל המתכונים והטיפים הכי מוצלחים שיש לראש השנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (567)
הייי קרין רציתי לדעת אם אפשר להמיר את השוקולד בשוקולד רגיל או באיזה ממרח אחר?…
היי ציפי, כמובן. ניתן להמיר לכל ממרח שאת אוהבת
הכנתי את הבצק בדיקנות על פי ההוראות והכמויות והוא יצא לי ממש דביק… הייתי צריכה להוסיף המון קמח כדי להצליח לעבוד איתו בכלל. מקווה שהעוגה תצא ככה טוב.
מכינה את העוגה הזו מלא פעמים ופתאום אין לי בבית קמח לבן. קוסמין 70% יצליח?? להתחיל בכלל? יש לי גם קמח מלא 70%
היי דקלה, קוסמין 70% יכול להצליח