-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם שוקולד מריר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קפה נמס
-
3/4כוס או 180 מ"ל ויסקי
אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
אופן הכנה
- מחממים את השוקולד במיקרוגל להמסה.
- מערבבים בבלנדר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הווניל והקפה, לאיחוד בלבד.
- מוסיפים לבלנדר את הוויסקי ואת השוקולד המומס ומעבדים לאיחוד.
- מעבירים את האייריש קרים לבקבוק סגור ושומרים במקרר (עד חודש).
- מגישים קר, בכוס עם קצת קרח, או בכוס אכילה מעוגייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
כדאי להכפיל את כמות הוויסקי אחרת יוצא לא מספיק אלכוהולי (בהכפלה יצא כ-14%).
תודה על דבריך, אפשר לשחק עם כמות האלכוהול בהתאם להעדפה האישית
הי קרין, האם החלב המרוכז זה קרם או נוזל? כי אני קניתי כשר מהדרין וזה קרמי כזה, כמו ריבת חלב
כן, קרמי כמו ריבת חלב
במתכון לפי בקבוק אחד – מהו נפח הבקבוק?
היי ליאור, בקבוק של ליטר יספיק.