-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף גדושה ממרח שוקולד לוז
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כף אבקת קקאו
קישוט
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס ממרח שוקולד לוז
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
- מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
- אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
- מכינים את קצפת הלוז: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה, מוסיפים בהדרגה גם את ממרח השוקולד-לוז.
- מזלפים את קצפת השוקולד לוז כמו סליל על כל מלבן.
- מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
- מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
- אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
- מכינים את קצפת הלוז: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה, מוסיפים בהדרגה גם את ממרח השוקולד-לוז.
- מזלפים את קצפת השוקולד לוז כמו סליל על כל מלבן.
- מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (14)
עשיתי, יצא מצויין