אצבעות בראוניז היפו

מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם שוקולד לוז. ומה יותר טוב מזה? הכל על אצבע בראוניז!
מה יותר טוב מממתק היפו? ממתק היפו עם קרם שוקולד לוז. ומה יותר טוב מזה? הכל על אצבע בראוניז!
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בראוניז וחיתוכיות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
  4. מאחדים את הקצף עם תערובת השוקולד.
  5. מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
  6. אופים כ-15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק - להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
  8. מכינים את קצפת הלוז: מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה, מוסיפים בהדרגה גם את ממרח השוקולד-לוז.
  9. מזלפים את קצפת השוקולד לוז כמו סליל על כל מלבן.
  10. מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.

    בראוניז לואקר
    כל ביס מושלם!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (14)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות