-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
מלית
-
7 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1/2 כוס סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
- מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
- חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
- אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
- מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.
בורקס תפוחים ודבש ברוטב יוגורט ודבש כמו של אושרי וירדן מ-MKR
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
- מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
- חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
- אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
- מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.
בורקס תפוחים ודבש ברוטב יוגורט ודבש כמו של אושרי וירדן מ-MKR
הערות
- אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.
הערות
- אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)