בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן

קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות – וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.

מתכוני חגים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
  3. מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
  5. ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
  6. מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    Hagar Krispin Ben Yossef

    העוגה ממש ממש מתוקה, ושמתי רק כוס וחצי סוכר ולא שתיים, המרקם שלה יוצא שונה והיה חשוב לציין את זה במתכון לדעתי

      Avatar
      קרין גורן

      היי קריס, בכל שינוי של מצרך בעוגה עלול להיווצר שינוי במרקם (ואף יותר מכך, תלוי בתפקיד אותו ממלא המצרך), לא ניתן לציין זאת על כל מצרך, לשם כך כתובות הכמויות המדויקות שעליהן צריך להתבסס בהכנת העוגה

    Avatar
    מרים

    אני רוצה לשים אננס קפוא במשקל דומה, מה לעשות במקום הסירופ שאין?

      Avatar
      קרין גורן

      לא מומלץ להחליף באננס קפוא. בכל אופן, אם בחרת להחליף, חשוב שיופשר מעט כדי להיפטר מנוזלים מיותרים, אחרת העוגה תתפרק. פשוט לוותר על הסירופ

הצג עוד

קטגוריות