בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
קבלו מתכון של עוגה בחושה אננס רכה ועסיסית ודלת שומן - עוגה פשוטה להכנה ומאוד טעימה שמתאימה בול לכל מי ששומר דיאטה ומפחית בצריכת שומנים
- קרין גורן
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
כשמבקשים ממני להביא משהו מתוק, אני מכינה את עצמי: אני כבר יודעת שחצי מהאמהות כל הזמן בדיאטה- וכשאני מביאה כיבוד או שהן נשברות ואוכלות ושונאות אותי, או שהן מסתכלות על כולם אוכלים ומתייסרות – וגם שונאות אותי. ואתם כבר יודעים שאני חייבת שכולם יהיו מרוצים, אז לכבוד הנשים (והגברים) שבדיאטה תמידית אני אופה עוגת אננס בלי טיפת שמן או חמאה. מכינים אותה במעבד מזון, ועד שתספיקו להגיד “בחושה אננס רכה ועסיסית (דלת שומן)” היא כבר תהיה מוכנה.
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
- מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
- ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
- מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מסננים את פרוסות האננס ושומרים בצד ¼ כוס מהסירופ. מרסקים את פרוסות האננס וכל יתר הסירופ במעבד מזון, למחית גסה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומעבדים.
- מוסיפים קמח, אבקת סודה ואגוזים ומעבדים כמה שפחות, רק עד שהתערובת אחידה.
- ממלאים תבניות משומנות ואופים כ-30 דקות.
- מברישים בסירופ ששמרנו מיד אחרי האפייה, כשהעוגות עדיין חמות. מקשטים בקוקוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (17)
העוגה ממש ממש מתוקה, ושמתי רק כוס וחצי סוכר ולא שתיים, המרקם שלה יוצא שונה והיה חשוב לציין את זה במתכון לדעתי
היי קריס, בכל שינוי של מצרך בעוגה עלול להיווצר שינוי במרקם (ואף יותר מכך, תלוי בתפקיד אותו ממלא המצרך), לא ניתן לציין זאת על כל מצרך, לשם כך כתובות הכמויות המדויקות שעליהן צריך להתבסס בהכנת העוגה
אני רוצה לשים אננס קפוא במשקל דומה, מה לעשות במקום הסירופ שאין?
לא מומלץ להחליף באננס קפוא. בכל אופן, אם בחרת להחליף, חשוב שיופשר מעט כדי להיפטר מנוזלים מיותרים, אחרת העוגה תתפרק. פשוט לוותר על הסירופ