-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות ביסקוטי
-
500 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים L
-
300 גרם סוכר לבן
-
20 גרם סוכר וניל
-
1 כפית גרידת תפוזאו לימון
-
1 כוס שקדים טבעיים
-
1 כוס אגוזי לוזלא קלויים
-
1 כוס אגוזי מלך
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה.
- טורפים את הביצים, הסוכרים וקליפת התפוז/הלימון המגוררת בקערה נפרדת. מאחדים בין הקערות ואחרי שכל הקמח נספג מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.
- יוצרים בידיים מקומחות 2 “נקניקים” של ביסקוטי על תבנית עם נייר אפייה ואופים 35 דקות בתנור. מצננים.
- פורסים ומייבשים ב140 מעלות על רשתות התנור, 25 דקות.
הערה: ביסקוטי אופים פעמיים - האפייה השנייה היא בעצם ייבוש. יוצאות המון עוגיות מהמתכון אבל זו לא בעיה כי בתנור של בוש יש תכנית 4D לפיזור חום אחיד המאפשר לאפות גם בארבעה מפלסים בו זמנית ולקבל אפייה אחידה ללא צורך להחליף בין הקומות או לסובב את התבניות במהלך האפייה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה.
- טורפים את הביצים, הסוכרים וקליפת התפוז/הלימון המגוררת בקערה נפרדת. מאחדים בין הקערות ואחרי שכל הקמח נספג מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.
- יוצרים בידיים מקומחות 2 “נקניקים” של ביסקוטי על תבנית עם נייר אפייה ואופים 35 דקות בתנור. מצננים.
- פורסים ומייבשים ב140 מעלות על רשתות התנור, 25 דקות.
הערה: ביסקוטי אופים פעמיים - האפייה השנייה היא בעצם ייבוש. יוצאות המון עוגיות מהמתכון אבל זו לא בעיה כי בתנור של בוש יש תכנית 4D לפיזור חום אחיד המאפשר לאפות גם בארבעה מפלסים בו זמנית ולקבל אפייה אחידה ללא צורך להחליף בין הקומות או לסובב את התבניות במהלך האפייה.
תגובות (0)