-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 60 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
460גרם או 3 1/4 כוסות קמח לבן
-
40גרם או 1/3 כוס אבקת קקאו
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 ביצים L
-
300גרם או 1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
3 כפות ברנדי
-
1כוס או 100 גרם אגוזי לוז
-
1כוס או 100 גרם שקדים מולבנים שלמים
-
1 כוס שוקולד צ’יפס לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
- בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
- מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
- בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
- אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
- מחממים תנור ל-140 מעלות.
- בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)