בננה על גחלים
איך אפשר לגוון מנות אחרונות בפיקניק? מכינים בננה על גחלים - קינוח שוקולדי מושלם לסיום כל ארוחה, שמכינים בקלי קלות ובמהירות משלושה מרכיבים בלבד
איך אפשר לגוון מנות אחרונות בפיקניק? מכינים בננה על גחלים - קינוח שוקולדי מושלם לסיום כל ארוחה, שמכינים בקלי קלות ובמהירות משלושה מרכיבים בלבד
- קרין גורן
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 בננות בינוניות
-
100 גרם שוקולד מריר
-
4 כפיות סירופ מייפל
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד ל-4 שורות.
- בלי לקלף את הבננות, חורצים לאורכה של כל בננה חריץ עמוק, שיגיע כמעט עד הקליפה (כמו בלחמנייה לנקניקיה).
- טומנים בחריץ שורה אחת של קוביות שוקולד. אם רוצים מזלפים מעט סירופ מייפל. עוטפים כל בננה היטב בנייר כסף, ומניחים על המנגל. אופים שתיים-שלוש דקות מכל צד. מורידים מהמנגל ומגישים (בזהירות, זה חם…).
- כדי להימנע מטפטופים מומלץ לא להסיר לגמרי את נייר הכסף.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד ל-4 שורות.
- בלי לקלף את הבננות, חורצים לאורכה של כל בננה חריץ עמוק, שיגיע כמעט עד הקליפה (כמו בלחמנייה לנקניקיה).
- טומנים בחריץ שורה אחת של קוביות שוקולד. אם רוצים מזלפים מעט סירופ מייפל. עוטפים כל בננה היטב בנייר כסף, ומניחים על המנגל. אופים שתיים-שלוש דקות מכל צד. מורידים מהמנגל ומגישים (בזהירות, זה חם…).
- כדי להימנע מטפטופים מומלץ לא להסיר לגמרי את נייר הכסף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)